vaktermen

Bedrijfsprofiel van Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V.

Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. is een begrip in Sassenheim en omstreken. A.G.J.C van Breda B.V. is een aannemersbedrijf met een lange historie. Al sinds 1945 is het familiebedrijf in Sassenheim gevestigd. Op dit moment is de vierde generatie al werkzaam in het bedrijf.

Vanaf december 2004 wordt er gewerkt vanuit het nieuwe bedrijfspand aan de Industriekade. Er zijn ervaren allround medewerkers in dienst. Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats voorzien van de modernste machines. Deze werkplaats biedt veel werkruimte, een gezonde werkomgeving door middel van een ultramoderne afzuiginstallatie en er wordt voldaan aan alle milieueisen. Alle houtbewerkingen zoals bijvoorbeeld het fabriceren en leveren van kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, etc. worden hier uitgevoerd. 

Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. is lid van Bouwend Nederland en BouwGarant. Ook is het bedrijf een gecertificeerd leerbedrijf. Kortom, een allround bouwbedrijf dat zich voornamelijk bezighoud met nieuwbouw, uitbouw en verbouw, renovaties, restauraties en onderhoud, etc. Service en kwaliteit staan bij Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. zeer hoog in het vaandel.

Project highlights

Nieuwbouw en renovatie Sorghvliet
Uitbreiding Christelijk Gymnasium Sorghvliet Den Haag
Nieuwbouw villa Rijnsburg
Unieke Villa Voorhouterweg te Rijnsburg
Nieuwbouw Villa Voorhout
Prachtige nieuwbouw Villa, ruimt 600 mē
Renovatie villa Lisse
Volledig villa gerenoveerd in Lisse
Nieuwbouw paviljoen park Rusthoff
Dit schitterende paviljoen is in het hart van Park Rusthof gebouwd. De gehele constructie is van eik...
ontwerp door designpro.nl / website optimalisatie door z-im.nl